Buitenbrand Bodegraven (2)Bodegraven, 14 juli 2014

Even zitten en genieten van het uitzicht op de Burgemeester Kremerweg in Bodegraven is er niet meer bij. Ten minste, niet op de plek waar de brandweer van Zwammerdam vanavond naar toe werd gestuurd voor een melding van een buitenbrand.

Toen de brandweer eenmaal ter plaatse was bleek een bankje in brand te staan. De brandweer heeft door middel van een loopplank zichzelf toegang verschaft tot het terrein, welke achter een sloot lag. Hierna kon de brand geblust worden. Het bankje zal als verloren moeten worden beschouwd.

Foto’s: Rens de Haan

Buitenbrand Bodegraven (1) Buitenbrand Bodegraven (3) Buitenbrand Bodegraven (4) Buitenbrand Bodegraven (5) Buitenbrand Bodegraven (6) Buitenbrand Bodegraven (7) Buitenbrand Bodegraven (8) Buitenbrand Bodegraven (9) Buitenbrand Bodegraven (10) Buitenbrand Bodegraven (11) Buitenbrand Bodegraven (12) Buitenbrand Bodegraven (13) Buitenbrand Bodegraven (14)

Cookievoorkeuren wijzigen