Noordwijk, 13 juli 2014

Tijdens de aankomst bij Grand Hotel Huis ter Duin aan de Koningin Astrid boulevard was de politie in grote getale aanwezig om de uitbundige fans onder controle te houden. Ook de ME was ter plaatse.

Een ambulance die vanwege een spoedrit op weg was naar residentie Rembrand ondervond hinder van de toegestroomde menigte. Om geen onnodige paniek te veroorzaken werd de sirene uitgezet. Hierdoor ontstond wat verwarring onder het publiek. Uiteindelijk kon de ambulance alsnog zijn weg vervolgen.

Na dit incident kwam al snel de spelersbus van het Nederlands Elftal, en konden alle fans de spelers toejuichen. De spelers, en de coach hebben vervolgens gegeten in Huis ter Duin, daarna namen alle spelers afscheid van elkaar, en vertrokken ze weer naar hun woning. Ook voor het vertrek van de spelers kwamen enkele fans terug om deze op de foto te zetten. Vanwege het vertrek werd soms het verkeer stilgelegd. Hierdoor ontstonden kleine vertragingen.

Foto’s: Menno Plug

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Arjen Robben vertrekt vanuit Huis ter Duin. Het verkeer lag volledig stil

 Ook Louis van Gaal moet naar huis, hij hoefde niet ver te rijden

 

Cookievoorkeuren wijzigen