Middelweg MDT (1)

Moordrecht, 13 juli 2014

In de nacht van zaterdag op zondag rond twee uur zagen surveillerende agent(en) een auto staan op een bouwterrein langs de Middelweg in Moordrecht nabij het spoor. Gezien er nu geen werkzaamheden bezig waren en het tijdstip werd er besloten om het voertuig te controleren.

Eenmaal bij het voertuig werden de twee inzittenden, een man en een vrouw, aangesproken. Zij waren het niet met de controle eens en werkte tegen. Dit liep na een tijdje dusdanig uit de hand dat de betreffende agent(en) met spoed om assistentie vroeg(en).

Meerdere politie eenheden kwamen met spoed ter plaatse om te helpen met het onder controle krijgen van de twee personen. De politie was genoodzaakt om bij beide verdachten pepperspray te gebruiken. De personen zijn hierna door de politie meegenomen naar het bureau voor verder verhoor/onderzoek te doen naar dit voorval.

De auto van de twee is door de politie nog uitgebreid onderzocht maar hierbij zijn geen bijzonderheden aangetroffen waarna ook de laatste agenten retour konden. Gezien de toestand waarin de man en vrouw werden aangetroffen is het bijna zeker dat deze geen inbraakplannen op het bouwterrein hadden.

Foto’s: Marco van Bemmel

Middelweg MDT (2) Middelweg MDT (3) Middelweg MDT (4)

Middelweg MDT (10) [1600x1200]

Middelweg MDT (6) Middelweg MDT (7) Middelweg MDT (8) Middelweg MDT (9) Middelweg MDT (10)

Middelweg MDT (5)

Cookievoorkeuren wijzigen