Voorhout, 11 juli 2014

Rond kwart voor twaalf is er een aanrijding gebeurd ter hoogte van de Plus supermarkt op de Herenstraat in Voorhout. De brandweer werd opgeroepen in verband met een zware beknelling, 4 brandweerwagens, een ambulance, het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam en een grote hoeveelheid politie eenheden werden opgeroepen.

Ter plaatse bleek er een voetganger aangereden te zijn door een vuilniswagen. Hulp van toegesneld medisch personeel mocht niet meer baten. Het slachtoffer is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden. Over de identiteit van het slachtoffer is niets bekend.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. De Herenstraat was volledig afgesloten voor automobilisten, deze werden omgeleid door Voorhout heen.

Foto’s: Menno Plug

Cookievoorkeuren wijzigen