Stormschade SWK (1)

Stolwijk, 9 juli 2014

Aan het begin van de middag werd brandweer Stolwijk opgeroepen voor een omgewaaide boom op de Bovenkerkseweg in Stolwijk. Ook de politie kwam even ter plaatse.

De boom was gelukkig de ‘goede’ kant opgevallen en lag nog in de berm. De takken hingen over de gehele breedte van de sloot en de weg. Alles wat op de weg lag is door de brandweer afgezaagd zodat de weg weer toegankelijk werd. Hierna is er een lintje gespannen en zal de gemeente zorg dragen voor het verder opruimen van de boom.

Foto’s: Marco van Bemmel

Stormschade SWK (2) Stormschade SWK (3) Stormschade SWK (4) Stormschade SWK (5) Stormschade SWK (6) Stormschade SWK (7) Stormschade SWK (8) Stormschade SWK (9) Stormschade SWK (10) Stormschade SWK (11) Stormschade SWK (12) Stormschade SWK (13) Stormschade SWK (14)

Cookievoorkeuren wijzigen