Ongeval N11 APN

Alphen aan den Rijn, 9 juli 2014

Aan het begin van de middag werden politie, ambulance en de brandweer gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de N11 bij Alphen aan den Rijn afrit Ring Oost.

Een bestuurder die met zijn busje vanuit Leiden richting Bodegraven reed, nam bij Alphen a/d Rijn de afrit Ring Oost. Door voor ons onbekende reden raakte de bestuurder net voor de bocht de macht over het stuur kwijt waarna het voertuig rechtdoor over een klein taludje heen reed, enkele keren koprolde en uiteindelijk tot stilstand kwam tussen de af- en oprit. Er bleek geen sprake van beknelling waarna de brandweer retour kon. Ook was het slachtoffer niet gewond en al vrij snel was de ambulancedienst ook vertrokken.

Rijkswaterstaat heeft gewacht op de berger en inmiddels kwam was ook Vermeulen groep ter plaatse om één rijstrook af te zetten. De berger heeft het voertuig op vier wielen getrokken en daarna afgevoerd. Er ontstond geen file door de afsluiting van één rijstrook. Ook de af- en oprit waren voor het verkeer toegankelijk. Bij het ongeval is langs de afrit één verkeersbord met daarop een pijl gesneuveld.

Foto’s: Marco van Bemmel

Ongeval N11 APN (1) Ongeval N11 APN (2) Ongeval N11 APN (3) Ongeval N11 APN (4) Ongeval N11 APN (5) Ongeval N11 APN (6) Ongeval N11 APN (7) Ongeval N11 APN (8) Ongeval N11 APN (9) Ongeval N11 APN (10) Ongeval N11 APN (11) Ongeval N11 APN (12) Ongeval N11 APN (13)

Cookievoorkeuren wijzigen