Buitenbrand Scharroosingel Gouda (2)Gouda, 7 juli 2014

De brandweer van Haastrecht was nog maar net terug gekeerd van de brand in een auto aan de Marathonlaan in Gouda toen zij opnieuw naar de Goudse wijk Goverwelle werd gestuurd. In dit geval zouder er enkele hooibalen in brand staan aan de Scharroosingel.

Eenmaal ter plaatse lagen er inderdaad een stuk of tien hooibalen maar waar er uiteindelijk maar 1 van brandde. De brandweer kon de brand bestrijden met één straal hoge druk en heeft vervolgens wat hooi uit elkaar getrokken. Ook werd met de warmtebeeldcamera gekeken of andere hooibalen niet al te warm waren geworden maar dit viel mee. Nadat de brand geheel geblust was, werden de hooibalen terug op hun plek gelegd en kon men retour kazerne.

Foto’s: Rens de Haan

Buitenbrand Scharroosingel Gouda (1) Buitenbrand Scharroosingel Gouda (3) Buitenbrand Scharroosingel Gouda (4) Buitenbrand Scharroosingel Gouda (5) Buitenbrand Scharroosingel Gouda (6) Buitenbrand Scharroosingel Gouda (7) Buitenbrand Scharroosingel Gouda (8) Buitenbrand Scharroosingel Gouda (9)

Cookievoorkeuren wijzigen