Ongeval A20 Moordrecht (3)

Moordrecht, 7 juli 2014

In hoeverre de chaos nog niet compleet was in Gouda, botste er tot overmaat van ramp ook nog eens vier auto’s op elkaar op de A20 bij de nieuwe afslag van Moordrecht. De ambulancedienst werd meegestuurd voor een mogelijk slachtoffer.

Na een korte behandeling kon de ambulancedienst haar weg vervolgen. De politie heeft de partijen geholpen met het invullen van de schade formulieren. Bij enkele auto’s moest er een berger aan te pas komen. Ten tijden van het ongeval was één rijstrook afgesloten in de richting van Rotterdam.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval A20 Moordrecht (1) Ongeval A20 Moordrecht (2)  Ongeval A20 Moordrecht (4) Ongeval A20 Moordrecht (5) Ongeval A20 Moordrecht (6) Ongeval A20 Moordrecht (7) Ongeval A20 Moordrecht (8) Ongeval A20 Moordrecht (9) Ongeval A20 Moordrecht (10) Ongeval A20 Moordrecht (11)

 

Cookievoorkeuren wijzigen