Voertuig te water Stolwijk (10)Stolwijk, 6 juli 2014

De hulpdiensten werden zaterdag op zondagnacht naar de Bilwijkerweg in Stolwijk gestuurd in verband met een voertuig te water. Een vrouw, welke met haar auto het water in was gereden, was zelf uit het voertuig geklommen, de kant op gekropen en de heeft vervolgens de hulpdiensten ingeschakeld. Het voertuig was bij een bocht rechtdoor het water ingereden.

De politie en ambulancedienst kwamen ter plaatse maar al snel bleek dat er voor de ambulancedienst niet veel te doen was. Behalve een nat pak mankeerde de bestuurster niets waarna de ambulancedienst dan ook weer retour naar de post kon. De vrouw stond aan de overkant van de sloot met haar oranje vlag nog om de schouders beteuterd naar haar natte auto te kijken. Toen de politie aangaf dat ze naar de goede kant van de sloot moest komen, nam zij de kortste route, klom over de auto en enkele tellen later stond zij aan de goede kant.

De politie had wel enkele papieren van de vrouw nodig omdat deze was aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Nog voordat de agenten goed en wel besefte wat er gebeurde, glipte de vrouw overal tussendoor en sprong het water weer in om haar papieren te gaan halen.

Eenmaal weer op de kant kon ze weer warm worden met behulp van een deken.

Een berger kwam er uiteindelijk aan te pas om het voertuig weer uit de sloot te trekken. Toen dit eenmaal gebeurd was, kon iedereen weer retour en de Bilwijkerweg weer worden vrijgegeven.

 

Enkele foto’s zijn op verzoek verwijderd.

Foto’s: Rens de Haan & Marco van Bemmel

Voertuig te water Stolwijk (1) Voertuig te water Stolwijk (2) Voertuig te water Stolwijk (8) Voertuig te water Stolwijk (9)  Voertuig te water Stolwijk (11) Voertuig te water Stolwijk (12)Bilwijkerweg SWK (20) [1600x1200] Bilwijkerweg SWK (22) [1600x1200]

 

Cookievoorkeuren wijzigen