Ongeval GDK (3)

Gouderak, 6 juli 2014

Politie en ambulance werden vanavond gealarmeerd voor een ongeval op het Middelblok in Gouderak. Ter plaatse bleek een auto met twee inzittenden uit de bocht te zijn gevlogen waarna deze op een toegangshek van een autoschadebedrijf botste. Omdat er hier sprake was van twee gewonden, werd ook een tweede ambulance ingezet.

De slachtoffers zijn gestabiliseerd door de ambulancedienst waarna deze allebij zijn afgevoerd naar het ziekenhuis. De politie heeft de plek van het ongeval veilig gesteld en een berger gealarmeerd. De berger heeft het voertuig afgesleept. Deze zal total loss worden verklaard. Volgens getuigen heeft de auto te hard gereden.

De VOA zal de auto later nog technisch onderzoeken en de oorzaak het van het ongeval verder onderzoeken. De schade aan het hek van het autoschadebedrijf zal verzekeringswerk zijn.

Foto’s: Marco van Bemmel

Ongeval GDK (1) Ongeval GDK (2) Ongeval GDK (4) Ongeval GDK (5) Ongeval GDK (6) Ongeval GDK (7) Ongeval GDK (8) Ongeval GDK (9) Ongeval GDK (10) Ongeval GDK (11) Ongeval GDK (13) Ongeval GDK (14) Ongeval GDK (12)

 

Cookievoorkeuren wijzigen