Brand Waddinxveen (1)Waddinxveen, 4 juli 2014

De brandweer van Waddinxveen, Gouda en de Officier van Dienst werden vanavond tezamen gealarmeerd voor een dakbrand aan de Alpherwetering in Waddinxveen. Eenmaal ter plaatse heeft de brandweer direct een binnen verkenning gedaan.

Uit de melding bleek dat er een oranje gloed was gezien boven het dak. Na een goede zoektocht in de woning en op het dak, waarbij de autoladder kon assisteren, kon men niet vinden wat er ook maar op leek dat er brand in de woning was. De hulpdiensten konden hierop weer inpakken en retour kazerne.

De mooie zonsondergang van vanavond kan wel eens meegeholpen hebben aan deze “Oranje gloed” boven de woning.

Foto’s: Rens de Haan & Marco van Bemmel

Brand Waddinxveen (2) Brand Waddinxveen (3)

Brand WDN (1) Brand WDN (3) Brand WDN (4) Brand WDN (5)

Brand Waddinxveen (4)

Brand WDN (2)

Brand Waddinxveen (5) Brand Waddinxveen (6) Brand Waddinxveen (7) Brand Waddinxveen (8) Brand Waddinxveen (9) Brand Waddinxveen (10)

 

Brand WDN (6)

Cookievoorkeuren wijzigen