Voertuig te water WDN (1)Waddinxveen, 1 juli 2014

De politie kreeg deze middag een melding van een auto te water op de Noordkade in Waddinxveen. Hoewel de melding niet heel vreemd kan zijn, was deze voor de politie onduidelijk en dacht men aan een aanvaring scheepvaart, aldus de persvoorlichter.

Eenmaal ter plaatse bleek van dit laatste geen sprake. Een bestelbus, welke op een oprit stond geparkeerd, is door nog onbekende oorzaak gaan rijden en met zijn neus in het water terecht gekomen. Voor de berger een simpele klus en deze had de auto dan ook in korte tijd achterop zijn auto staan.

Foto’s: Rens de Haan & Neeleman Voertuig te water WDN (2) Voertuig te water WDN (3) Voertuig te water WDN (4) Voertuig te water WDN (5) Voertuig te water WDN (6)Voertuig te water WDN (7)

Cookievoorkeuren wijzigen