Brand in woning Reeuwijk (3)Reeuwijk, 1 juli 2014

De brandweer werd deze middag gealarmeerd voor een brand in een woning aan de Rozetuin in Reeuwijk. Ter plaatse bleek er flink wat rook in de woning te hangen. De brandweer heeft direct het pand betreden en trof daar een brandende wasmachine aan.

Direct is de wasmachine naar buiten gehaald en daar geblust. Hiermee kon erger worden voorkomen. Op het moment dat de bewoonster op leeftijd haar was uit de wasmachine wilde halen, zag zij dat er rook uit het apparaat kwam. Zij heeft direct haar woning verlaten.

Al met al liep dit goed af. De brandweer heeft de schade kunnen beperken en de bewoonster raakte niet gewond. Wel was ze erg geschrokken van het hele gebeuren.

De oorzaak was al snel gevonden: De trommel bleek vast gelopen te zijn. Nadat de brandweer het pand had geventileerd, kon men retour kazerne.

Foto’s: Rens de Haan

Brand in woning Reeuwijk (1) Brand in woning Reeuwijk (2)  Brand in woning Reeuwijk (4) Brand in woning Reeuwijk (5) Brand in woning Reeuwijk (6) Brand in woning Reeuwijk (7) Brand in woning Reeuwijk (8) Brand in woning Reeuwijk (9) Brand in woning Reeuwijk (10) Brand in woning Reeuwijk (11) Brand in woning Reeuwijk (12) Brand in woning Reeuwijk (13) Brand in woning Reeuwijk (14) Brand in woning Reeuwijk (15) Brand in woning Reeuwijk (16) Brand in woning Reeuwijk (17) Brand in woning Reeuwijk (18)

Cookievoorkeuren wijzigen