Zoektocht GDA (5)

Gouda, 29 juni 2014

Zaterdag op zondag wat later in de nacht kreeg het beveiligingsbedrijf BBD (Bodegraafse Beveiligings Dienst) een melding van een inbraakalarm wat af zou gaan in een school aan de Ridder van Catsweg in Gouda. Toen een beveiliger ter plaatse kwam trof hij een openstaande deur van de school aan. Direct werden een aantal politie eenheden en een politiehond ter plaatse gevraagd.

De politie omsingelde het pand en scheen met zaklampen naar binnen en op het dak om een mogelijke vluchter te onderscheppen. Ondertussen kwam ook de hondengeleider aan waarna deze met hond de school betrad op zoek naar eventuele inbreker(s) in het pand. Nadat heel de school was afgezocht bleek er niemand meer binnen te zijn. Wel werd een kledingstuk gevonden welke wellicht van de ongewenste bezoeker(s) was. De hondengeleider heeft nog met de hond in de omgeving gezocht maar trof verder niets meer aan waarna alle agenten en beveiliger retour gingen. Het is niet bekend of er spullen zijn buit gemaakt.

Foto’s: Marco van Bemmel & Rens de Haan

Zoektocht GDA (1) Zoektocht GDA (2) Zoektocht GDA (3) Zoektocht GDA (4) Zoektocht GDA (6) Zoektocht GDA (7) Zoektocht GDA (8) Zoektocht GDA (9) Zoektocht GDA (10)

 

Inbraak in school Gouda (1)

Inbraak in school Gouda (2) Inbraak in school Gouda (3) Inbraak in school Gouda (5) Inbraak in school Gouda (6)

Cookievoorkeuren wijzigen