Noordwijk, 29 juni 2014

Rond middernacht is er bij een flat op de Clusiusweg in Noordwijk een persoon vanaf de tweede etage gevallen. Twee ambulances, meerdere politie eenheden en een traumahelikopter uit Rotterdam werden opgeroepen om medische assistentie te verlenen aan het slachtoffer.

Het slachtoffer is voor de flat gestabiliseerd en uiteindelijk met spoed vervoerd naar de plek waar de traumahelikopter kon landen, zodat er een arts van het Mobiel Medisch Team kon instappen om medische assistentie te verlenen tijdens de rit naar het ziekenhuis, welke met spoed werd gedaan. De traumahelikopter is naar het LUMC gevlogen om de arts die mee was gereden met de ambulance, op te halen.

Hoe het ongeval kon gebeuren is onbekend. De politie doet onderzoek naar de toedracht van de val.

Foto’s: Menno Plug

Cookievoorkeuren wijzigen