Ongeval GDK (2)

Gouderak, 25 juni 2014

Tegen half vijf op woensdagmiddag werden politie en ambulance opgeroepen voor een ongeval op de Veerstalblok in Gouderak. Ter plaatse bleek er bij de bussluis een wielrenner te zijn gevallen.

De wielrenner maakte deel uit van een groep wielrenners en bij het naderen van de bussluis waarschuwde ze elkaar hiervoor. Echter zag het slachtoffer de bussluis te laat waarna deze ten val kwam. Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer enige tijd ter plaatse behandeld waarna hij even later met licht letsel en voor verder onderzoek naar het ziekenhuis is vervoerd. De fiets van het slachtoffer is opgehaald door een bekende.  Alle andere voertuigen zijn toevallige passanten en hebben niets met de valpartij te maken.

Foto’s: Marco van Bemmel

Ongeval GDK (1) Ongeval GDK (3) Ongeval GDK (4) Ongeval GDK (5) Ongeval GDK (6)

Cookievoorkeuren wijzigen