Middelbrand van Leeuwensingel RWK (1)

Reeuwijk, 25 juni 2014

Rond tien voor vier ’s middags is er brand uitgebroken in een bedrijfspand aan de Th. van Leeuwensingel in Reeuwijk. Er werd snel opgeschaald naar middelbrand.

Na de binnenaanval bleek al snel dat er iets was wat er eigenlijk niet hoorde: er werd een hennepkwekerij aangetroffen. Rond half vijf kon het sein brand meester worden gegeven. Over de oorzaak van de brand is niks bekend en er zijn geen gewonden gevallen. Later werd het pand geventileerd. Bij de buren is rookschade ontstaan. De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak en de herkomst van de plantjes.

De kwekerij is op woensdagavond door een gespecialiseerd bedrijf opgeruimd. Er is niemand (nog) niemand aangehouden voor de plantage. Er stonden rond de 400 planten in de kwekerij.

Foto’s en video: Rob de Jong

Foto’s opruimen hennepkwekerij: Marco van Bemmel

 

Middelbrand van Leeuwensingel RWK (2) Middelbrand van Leeuwensingel RWK (3) Middelbrand van Leeuwensingel RWK (4) Middelbrand van Leeuwensingel RWK (5) Middelbrand van Leeuwensingel RWK (6) Middelbrand van Leeuwensingel RWK (7) Middelbrand van Leeuwensingel RWK (8) Middelbrand van Leeuwensingel RWK (9) Middelbrand van Leeuwensingel RWK (10) Middelbrand van Leeuwensingel RWK (11) Middelbrand van Leeuwensingel RWK (12) Middelbrand van Leeuwensingel RWK (13) Middelbrand van Leeuwensingel RWK (14) Middelbrand van Leeuwensingel RWK (15) Middelbrand van Leeuwensingel RWK (16) Middelbrand van Leeuwensingel RWK (17) Middelbrand van Leeuwensingel RWK (18) Middelbrand van Leeuwensingel RWK (19)

En van hard werken krijg je het warm, dus dan is wat wind best wel lekker

Middelbrand van Leeuwensingel RWK (20)

 

Foto update van het opruimen van de hennepkwekerij op woensdagavond:

Hennep RWK (8) Hennep RWK (5) Hennep RWK (1) Hennep RWK (12) Hennep RWK (3) Hennep RWK (2) Hennep RWK (4) Hennep RWK (7) Hennep RWK (6) Hennep RWK (9) Hennep RWK (10)

Cookievoorkeuren wijzigen