Ongeval BKP (1)

Boskoop, 24 juni 2014

Tegen twee uur vanmiddag werden meerdere brandweerwagens, politie-eenheden, twee ambulances en de traumahelikopter uit Amsterdam gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de Dokter Hamburgerlaan in Boskoop. Bij werkzaamheden aan een fietspad dat over het water onder het spoor door loopt was een medewerker met zijn  arm bekneld komen te zitten tussen het ponton waar de bouwlui op stonden en de kant.

Het slachtoffer werd al snel weer uit zijn benarde positie bevrijdt. Hierna is de onfortuinlijke persoon door het ambulancepersoneel behandeld aan zijn verwondingen en even later naar het ziekenhuis vervoerd. Het slachtoffer was bij kennis maar had veel pijn. Omdat de verwondingen niet levensbedreigend waren werd de traumahelikopter tijdens het aanvliegen geannuleerd.

Foto’s: Marco van Bemmel

Ongeval BKP (6)

Ongeval BKP (2) Ongeval BKP (3) Ongeval BKP (4) Ongeval BKP (5) Ongeval BKP (7) Ongeval BKP (8) Ongeval BKP (9)

 

Cookievoorkeuren wijzigen