Sterrenlaan WDN (5)

Waddinxveen, 23 juni 2014

Op maandagavond rond kwart over elf liep het volledig uit de hand in een woning aan de Meteorenweg (een doodlopende zijstraat van de Sterrenlaan) in Waddinxveen op een aldaar gelegen kamp. De politie kreeg een melding van een vechtpartij op het kamp waarna in totaal 9 politie-eenheden zich naar het kamp spoedden. Buurtbewoners hoorden onder andere veel geschreeuw. De ter plaatse gekomen agenten betraden het kamp met kogelwerende vesten.

Eenmaal binnen bleek de vechtpartij al iets te zijn gesust. De politie heeft in ieder geval één persoon aangehouden en ook een tweede persoon werd door de politie meegenomen. Het is niet bekend of deze ook als verdachte werd meegenomen. De vechtpartij was ontstaan naar aanleiding van een ruzie in de relationele sfeer. De politie heeft de boel verder gesust en opgelost.

Foto’s: Marien Verleun

Sterrenlaan WDN (1) Sterrenlaan WDN (2) Sterrenlaan WDN (3) Sterrenlaan WDN (4)

Cookievoorkeuren wijzigen