Autobrand Zoeterwoude (1)Zoeterwoude, 20 juni 2014

Vrijdagavond om drie minuten voor elf werd de Brandweer van Benthuizen gealarmeerd voor een voertuigbrand bij Boerderij ’t Geertje op de Geerweg in Zoeterwoude. Bij aankomst van de Brandweer stond de auto al helemaal in de brand.

De Brandweer had de brand snel onder controle en geblust. De auto moet als verloren worden beschouwt. De auto is meegenomen door een berger. Hoe de brand is ontstaan zal worden onderzocht.

Foto’s: Anton Bregman & Toon van der Poel Autobrand Zoeterwoude (2) Autobrand Zoeterwoude (3) Autobrand Zoeterwoude (4) Autobrand Zoeterwoude (5) Autobrand Zoeterwoude (6) Autobrand Zoeterwoude (7) Autobrand Zoeterwoude (8) Autobrand Zoeterwoude (9) Autobrand Zoeterwoude (10) Autobrand Zoeterwoude (11)

Cookievoorkeuren wijzigen