Ongeval GDA (1)

Gouda, 19 juni 2014 

De politie en ambulance van Gouda werden vanmiddag even na half vijf opgeroepen voor een ongeval op de Dreef / Burgemeester Jamessingel in Gouda. Op de betreffende kruising bleek een auto op een scooter te zijn gebotst.

Een auto welke op de Burgemeester Jamessingel richting de Goudse Poort reed, wilde bij de kruising met de Dreef linksaf slaan een parkeerterrein op. Daarbij zag de automobiliste een tegemoetkomende scooterrijder over het hoofd waarna er een aanrijding ontstond. Het slachtoffer van de scooter is ter plaatse enige tijd behandeld en later met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis in Gouda vervoerd. De automobiliste raakte niet gewond.

De scooter is door de aanrijding flink beschadigd en is door de politie meegenomen naar het bureau. De auto liep een deuk aan de bijrijders zijde op en mocht op eigen kracht verder rijden nadat het incident was afgehandeld. Door de aanrijding ontstond een aanzienlijke vertraging voor het verkeer op de Burg. Jamessingel. Toevallige passanten die waren gestopt om te helpen probeerde het verkeer zo goed mogelijk te regelen.

Foto’s: Marco van Bemmel

Ongeval GDA (2) Ongeval GDA (3) Ongeval GDA (4) Ongeval GDA (5) Ongeval GDA (6) Ongeval GDA (7) Ongeval GDA (8)

Cookievoorkeuren wijzigen