Incident VST (3)

Vlist, 19 juni 2014

Vanavond omstreeks kwart voor acht kwam is een automobilist met zijn auto naast de weg gekomen aan de West Vlisterdijk in Vlist. Het voertuig is op het nippertje niet helemaal in de sloot terecht gekomen.

De inzittenden konden zelf uit het voertuig komen en raakte niet gewond waardoor inzet van de brandweer of ambulancedienst niet nodig was. Wel kwam een motoragent ter plaatse. Een berger kwam ter plaatse om het voertuig uit de berm te takelen. Het is niet bekend of deze daarna zelf door kon rijden of moest worden afgevoerd. De dijk was tijdens de berging afgesloten. Het incident gebeurde tussen het dorp Vlist en de Fransekade. De oorzaak van het ongeval is bij ons niet bekend.

Foto’s: Marco van Bemmel & Rens de Haan

Incident VST (1) Incident VST (2) Incident VST (4)Voertuig net niet te water (1) Voertuig net niet te water (2) Voertuig net niet te water (3) Incident VST (5) Incident VST (6)

Cookievoorkeuren wijzigen