Ongeval Leiden (2)Leiden, 16 juni 2014

Rond middernacht werden twee ambulances en meerdere politie-eenheden gealarmeerd voor een ernstig ongeval op de Kanaalweg in Leiden. Het zou gaan om een ongeval tussen een auto en een fietser waarbij de fietser gereanimeerd zou moeten worden. Al snel werd ook de traumahelikopter opgeroepen en kwam het MMT assisteren.

Ter plaatse bleek dat de klap tussen de twee heel hard moet zijn geweest gezien de schade van de auto. De hulpdiensten zijn direct begonnen met de verzorging  en reanimatie van het ernstig gewonde slachtoffer. Deze is later onder begeleiding van een MMT arts met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis.

De VOA van de politie kwam ter plaatse voor technisch onderzoek. De Kanaalweg is ten tijden van het ongeval bij de spoorwegovergang geheel dicht gezet.

Update 16 juni 2014:

De politie heeft bevestigd dat het 16-jarig meisje helaas is overleden aan haar verwondingen. 112HM wenst nabestaanden en betrokkenen veel sterkte.

Foto’s: Koen Jongen, Martin van Oostveen & Toon van der Poel

Ongeval LeidenOngeval Kanaalweg Leiden (1) Ongeval Kanaalweg Leiden (2) Ongeval Kanaalweg Leiden (3)   Ongeval Kanaalweg Leiden (6) Ongeval Kanaalweg Leiden (7) Ongeval Leiden (1)   Ongeval Leiden (4) Ongeval Leiden (5)Ongeval Kanaalweg Leiden (9)Ongeval Kanaalweg Leiden (8)

 

Cookievoorkeuren wijzigen