Melding gebouwbrand Kanaaldijk Waddinxveen (5)Waddinxveen, 15 juni 2014

Het werd alweer licht toen de brandweer van Gouda deze morgen op een vroeg tijdstip werd gealarmeerd voor een gebouwbrand onderwijs aan de Kanaaldijk in Waddinxveen. Een passant had vanaf de Kanaaldijk rook van een school zien komen en belde de brandweer.

Eenmaal ter plaatse op de Kanaaldijk werd de rook wel gesignaleerd maar het juiste adres was even zoeken, uiteindelijk bleek het te gaan om een schooltje op de Kanaalweg, een doodlopend straatje aan de overkant van het water.

Toen de hulpdiensten daar ter plaatse kwamen bleek het niet te gaan om de school zelf waar een brand woedde maar was het een ton waar een vuurtje in was gestookt op het plein van de school. Al met al niet heel gevaarlijk maar ook niet de bedoeling om te laten branden wanneer er niemand meer bij is dus besloot de brandweer het vuur te doven. Dit was al snel gedaan waarna men weer kon inpakken en retour kazerne ging. Dat het hier niet om kortsluiting ging moge duidelijk zijn maar wie verantwoordelijk is voor het ‘vreugdevuurtje’ is niet bekend.

Foto’s: Rens de Haan

Melding gebouwbrand Kanaaldijk Waddinxveen (1) Melding gebouwbrand Kanaaldijk Waddinxveen (2) Melding gebouwbrand Kanaaldijk Waddinxveen (3) Melding gebouwbrand Kanaaldijk Waddinxveen (4) Melding gebouwbrand Kanaaldijk Waddinxveen (6) Melding gebouwbrand Kanaaldijk Waddinxveen (7) Melding gebouwbrand Kanaaldijk Waddinxveen (8) Melding gebouwbrand Kanaaldijk Waddinxveen (9) Melding gebouwbrand Kanaaldijk Waddinxveen (10) Melding gebouwbrand Kanaaldijk Waddinxveen (11) Melding gebouwbrand Kanaaldijk Waddinxveen (12) Melding gebouwbrand Kanaaldijk Waddinxveen (13)

Cookievoorkeuren wijzigen