Middelbrand Gouda (2)Gouda, 15 juni 2014

De hulpdiensten werden vanavond gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Lethmaetstraat in Gouda. Bij deze melding werd direct opgeschaald naar middelbrand waarna meerdere brandweer- en politie-eenheden ter plaatse kwamen. Al van grote afstand waren dikke zwarte rookwolken boven Gouda te zien.

Eenmaal ter plaatse bleek bij een kinderdagverblijf een opslag voor speelgoed in brand te staan. De brand was hevig en de vlammen sloegen al tegen het kinderdagverblijf. Door razendsnel optreden van de brandweer kon een eventuele overslag worden voorkomen. Na zo’n drie kwartier bluswerk kon de brandweer het sein brandmeester geven.

Wel werden er enkele ramen en deuren van het kinderdagverblijf open gebroken om binnen controles uit te voeren. Daarnaast werd door middel van de autoladder het dak gecontroleerd.

De politie heeft direct plaats delict gemaakt omdat brandstichting wordt vermoed. Dit is niet de eerste keer dat er hier op dit plein een flinke brand uitbreekt.

Foto’s: Rens de Haan & Wim Slagers
Enkele foto’s met vuur ingestuurd.

Middelbrand Gouda (1) Middelbrand Gouda (3)Lethmaetstr_WSlagers_01 Lethmaetstr_WSlagers_02 Lethmaetstr_WSlagers_03 Lethmaetstr_WSlagers_04 Middelbrand Gouda (4)Middelbrand Gouda (6)Lethmaetstr_WSlagers_05 Lethmaetstr_WSlagers_06 Lethmaetstr_WSlagers_07Middelbrand Lethmaetstraat Gouda (1) Middelbrand Lethmaetstraat Gouda (2) Middelbrand Lethmaetstraat Gouda (3) Middelbrand Lethmaetstraat Gouda (4) Middelbrand Lethmaetstraat Gouda (5) Middelbrand Lethmaetstraat Gouda (6) Middelbrand Lethmaetstraat Gouda (7) Middelbrand Lethmaetstraat Gouda (8) Middelbrand Lethmaetstraat Gouda (9) Middelbrand Lethmaetstraat Gouda (10) Middelbrand Lethmaetstraat Gouda (11) Middelbrand Lethmaetstraat Gouda (12) Middelbrand Lethmaetstraat Gouda (13) Middelbrand Lethmaetstraat Gouda (14) Middelbrand Lethmaetstraat Gouda (15) Middelbrand Lethmaetstraat Gouda (16) Middelbrand Lethmaetstraat Gouda (17) Middelbrand Lethmaetstraat Gouda (18) Middelbrand Lethmaetstraat Gouda (19) Middelbrand Lethmaetstraat Gouda (20) Middelbrand Lethmaetstraat Gouda (21) Middelbrand Lethmaetstraat Gouda (22)Lethmaetstr_WSlagers_08 Middelbrand Lethmaetstraat Gouda (23)

Cookievoorkeuren wijzigen