Beijerscheweg SWK (2)

Stolwijk, 13 juni 2014

Vanmiddag om half vijf is er op de Beijerscheweg in Stolwijk een flinke aanrijding gebeurd tussen twee personenauto’s waarvan één met een aanhanger. Politie en ambulance werden direct met spoed gealarmeerd.

De Ford met aanhanger reed vanaf een woning de Beijerscheweg op. Daarbij zag de bestuurder een op de Beijerscheweg rijdende Volkswagen niet (op tijd) waarna er frontale aanrijding ontstond. Door de klap kwam de de Volkswagen in de berm terecht en kwam tot stilstand nadat hij tegen een boom was gebotst. In beide voertuigen zat alleen de bestuurder, deze konden zelf hun voertuig verlaten maar de inzittende van de Volkswagen had diverse klachten. De ter plaatse gekomen ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer onderzocht maar deze hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis. De andere bestuurder raakte niet gewond.

Een berger heeft de grijze VW opgehaald en de Ford bleef bij de woning staan omdat deze van de bewoners zelf was.

Foto’s: Marco van Bemmel

Beijerscheweg SWK (1) Beijerscheweg SWK (3) Beijerscheweg SWK (4) Beijerscheweg SWK (5) Beijerscheweg SWK (6) Beijerscheweg SWK (7) Beijerscheweg SWK (8) Beijerscheweg SWK (9) Beijerscheweg SWK (10) Beijerscheweg SWK (11) Beijerscheweg SWK (12) Beijerscheweg SWK (14) Beijerscheweg SWK (13)

Cookievoorkeuren wijzigen