Beknelling A12 Waddinxveen (11)Waddinxveen, 11 mei 2014

De hulpdiensten werden vandaag opnieuw gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de A12 bij Waddinxveen. Dit maal betrof het op de baan richting Utrecht net na oprit Gouda en voor de afslag Shell De Andel. Een auto werd afgesneden, aldus de bestuurder, waarna deze drie rijstroken en een vluchtstrook slipte en vervolgens in de vangrail belandde.

Al snel bleek dat de hulp van de brandweer opnieuw niet nodig was omdat de bestuurder zelf uit zijn voertuig kon komen. In dit geval betrof het een cabriolet dus kon het dak er ook niet afgeknipt worden. De brandweer kon hierop retour kazerne.

De ambulancedienst heeft de bestuurder, welke alleen in het voertuig zat, gecontroleerd op verwondingen maar deze bleken mee te vallen. De bestuurder hoefde dan ook niet afgevoerd te worden naar het ziekenhuis.

De berger kwam de plaatse voor de ernstig beschadigde auto. Ten tijden van het ongeval waren twee rijstroken afgesloten wat resulteerde in een file.

Foto’s: Rens de Haan

Beknelling A12 Waddinxveen (1) Beknelling A12 Waddinxveen (2) Beknelling A12 Waddinxveen (3) Beknelling A12 Waddinxveen (4) Beknelling A12 Waddinxveen (5) Beknelling A12 Waddinxveen (6) Beknelling A12 Waddinxveen (7) Beknelling A12 Waddinxveen (8) Beknelling A12 Waddinxveen (9) Beknelling A12 Waddinxveen (10)  Beknelling A12 Waddinxveen (12) Beknelling A12 Waddinxveen (13) Beknelling A12 Waddinxveen (14) Beknelling A12 Waddinxveen (15)

Cookievoorkeuren wijzigen