aaaaDSC_0312

Zevenhuizen , 10 juni 2014

Aan het eind van deze avond werd de politie gewaarschuwd voor een overval aan een woning aan de Vlietkade in Zevenhuizen. Ter plaatste bleek dat twee overvallers een poging hadden gedaan een woning aan deze weg te overvallen.

Beide daders zijn direct na hun poging weggevlucht, maar zijn volgens de laatste berichten korte tijd later aangehouden op de in de buurt gelegen Wollefoppenweg.  De technische recherche doet momenteel onderzoek  op de plek van het misdrijf om eventuele sporen veilig te stellen. Het hele gebied rondom de plaats delict is door de politie afgezet en zal dat gedurende het hele onderzoek blijven.

Persbericht:

Politie-eenheden van Rotterdam en Den Haag hebben dinsdagavond rond half elf twee mannen aangehouden vanwege een poging tot overval op een woning in Zevenhuizen.

Eerder op de avond hadden de mannen geprobeerd een woning aan de Vlietkade in Zevenhuizen te overvallen. Er was een signalement van twee donkere mannen verspreid. Vervolgens zijn agenten van Rotterdam en Den Haag een zoekactie gestart.

Op de Wollefoppenweg in Rotterdam-Nesselande zagen de agenten twee mannen die aan het signalement voldeden en hielden ze vervolgens aan. De recherche onderzoekt nu de betrokkenheid van het duo.

Foto’s : Sylvia van Straalen

aaaDSC_0292 aaaDSC_0299 aaaDSC_0303 aaaDSC_0317

Cookievoorkeuren wijzigen