Trompenburg GDA (1)

Gouda, 11 juni 2014

De Goudse brandweer kreeg op woensdagmiddag de melding van een woningbrand aan de Trompenburg. Bij aankomst ging de rookmelder af en bleek er rook in de woning te staan.

De bewoners waren niet thuis op dat moment, maar werden al wel snel geïnformeerd over de brand en konden inmiddels al aanwezig zijn. Zij konden echter niet vertellen of de dochter al thuis was gekomen vanuit school. Hierop heeft de brandweer onmiddellijk de woning betreden. Gelukkig bleek er niemand binnen te zijn. Het betrof een pannetje op het vuur. Nadat deze was verwijderd is het pand geventileerd. Binnen een uur waren de brandweermannen en -vrouwen terug op de kazerne.

Op verzoek zijn er geen foto’s van de woning
Foto’s: Rob de Jong

Trompenburg GDA (2) Trompenburg GDA (3) Trompenburg GDA (4) Trompenburg GDA (5)

Cookievoorkeuren wijzigen