Stoffelijk overschot in Katwijk (1)Katwijk, 10 juni 2014

De brandweer werd deze middag gevraagd naar de Cantineweg in Katwijk te komen voor het assisteren van de politie en technische recherche. Ter plaatse bleek een persoon met zijn scootmobiel te zijn aangetroffen in het water.

Al snel kon men vast stellen dat het hier om een sinds maandag vermiste 71 jarige man uit Wassenaar ging. Nadat de technische recherche hun onderzoek langs het water had afgerond, is door middel van de autoladder zowel de scootmobiel als het stoffelijk overschot uit het water gehaald. Een begrafenisondernemer kwam ter plaatse om de man te kunnen vervoeren.

De politie gaat vooralsnog uit van een noodlottig ongeval. Hoe dit heeft kunnen gebeuren is nog onbekend. Mogelijk werd de man nu pas ontdekt door het hoge riet langs het water.

Foto’s: Toon van der Poel

Stoffelijk overschot in Katwijk (2) Stoffelijk overschot in Katwijk (3) Stoffelijk overschot in Katwijk (4) Stoffelijk overschot in Katwijk (5) Stoffelijk overschot in Katwijk (6)

Cookievoorkeuren wijzigen