Dienstverlening Benedenkerkseweg Stolwijk (3)Stolwijk, 10 juni 2014

De brandweer van Stolwijk werd deze morgen gealarmeerd voor een dienstverleningsmelding aan de Benedenkerkseweg in diezelfde plaats. Eenmaal ter plaatse bleek een stroomkabel door nog onbekende oorzaak van de paal te zijn losgebroken waarna deze op de weg terecht kwam.

Al snel bleek dat van gevaar nagenoeg geen sprake was waarna Stedin werd gealarmeerd en de kabel werd afgezet met pionnen. Al snel kon de brandweer weer retour. De kabel zal gemaakt worden.

Foto’s: Rens de Haan

Dienstverlening Benedenkerkseweg Stolwijk (1) Dienstverlening Benedenkerkseweg Stolwijk (2) Dienstverlening Benedenkerkseweg Stolwijk (4) Dienstverlening Benedenkerkseweg Stolwijk (5) Dienstverlening Benedenkerkseweg Stolwijk (6)

 

Cookievoorkeuren wijzigen