Ongeval Levendaal Leiden (1)Leiden, 10 juni 2014

De hulpdiensten werden vandaag naar de Levendaal in Leiden gestuurd voor een aanrijding tussen twee voertuigen. Eenmaal ter plaatse bleek die aanrijding er wel te zijn geweest maar was één van de twee voertuig spoorloos.

Nadat een bestelbus achterop een personenauto was gebotst, is deze er vandoor gegaan. Door de schade aan de bus liet de bestuurder alleen zonder dat hij dit door had, een oliespoor achter. De politie volgde het spoort en kwam uit op de Utrechtse Veer waar de bus geparkeerd stond. Al snel kon daar ook de bestuurder van de bus worden aangehouden.

Niemand raakte uiteindelijk gewond bij het ongeval. Waarom de bestuurder van de bus er vandoor ging, is nog onbekend.

Foto’s: Toon van der Poel

Ongeval Levendaal Leiden (2) Ongeval Levendaal Leiden (3)

Cookievoorkeuren wijzigen