Ongeval N219 NAY (5)Nieuwerkerk aan den IJssel, 9 juni 2014

Tegen 22:00 vanavond werden politie en ambulance opgeroepen voor een ongeval op de Schielandweg – N219 bij Nieuwerkerk aan den IJssel. Ter plaatse bleek een auto met een harde klap tegen een geparkeerde vrachtwagen te zijn gebotst.

Een automobilist, komend uit de richting van de A20, kwam onder het spoorviaduct door waarna hij door onbekende reden achterop op een langs de weg geparkeerde vrachtwagen botste. De bestuurder is enige tijd ter plaatse behandeld door het ambulancepersoneel waarna het slachtoffer later naar een ziekenhuis in Rotterdam is gebracht. In dit geval mag men van geluk spreken dat er geen bijrijder in de auto zat aangezien er diverse onderdelen en het dashboard van de auto door de klap een flink stuk het voertuig ingeschoven waren.

De vrachtwagenchauffeur werd in kennis gesteld waarna deze al snel ter plaatse kwam. De schade aan de vrachtwagen trailer was te overzien. Aan één zijde was alle verlichting kapot, diverse krassen en een stalen balk die volledig krom was, was het te overzien. De vrachtwagen kon zelf nog doorrijden naar een andere parkeerplaats zodat een zoab-reiniger het wegdek schoon kon gaan maken. De auto daar in tegen kan volledig afgeschreven worden. Het slachtoffer kon zich van de aanrijding niets meer herinneren en daarom zal de politie onderzoeken hoe dit eenzijdige ongeval heeft kunnen gebeuren. Een berger is ter plaatse gekomen om het voertuig af te slepen. Tijdens het ongeval begeleidde de politie het verkeer over één rijstrook.

Foto’s: Marco van Bemmel, Rens de Haan & Pieter Louw

tn_DSC_3195Ongeval N219 NAY (1)Bizar ongeval op de N219 in Nieuwerkerk aan den IJssel (1) Ongeval N219 NAY (2) Ongeval N219 NAY (3)Bizar ongeval op de N219 in Nieuwerkerk aan den IJssel (2) Ongeval N219 NAY (4)Bizar ongeval op de N219 in Nieuwerkerk aan den IJssel (4) Ongeval N219 NAY (6)Bizar ongeval op de N219 in Nieuwerkerk aan den IJssel (5) Ongeval N219 NAY (7)tn_DSC_3201 Ongeval N219 NAY (8)Bizar ongeval op de N219 in Nieuwerkerk aan den IJssel (3)Bizar ongeval op de N219 in Nieuwerkerk aan den IJssel (6) Ongeval N219 NAY (9)Bizar ongeval op de N219 in Nieuwerkerk aan den IJssel (7) Ongeval N219 NAY (10)Bizar ongeval op de N219 in Nieuwerkerk aan den IJssel (8)Ongeval N219 NAY (11) Ongeval N219 NAY (12)Bizar ongeval op de N219 in Nieuwerkerk aan den IJssel (9) Ongeval N219 NAY (13)Bizar ongeval op de N219 in Nieuwerkerk aan den IJssel (11)Bizar ongeval op de N219 in Nieuwerkerk aan den IJssel (10)

Cookievoorkeuren wijzigen