Middelbrand AlphenAlphen aan de Rijn, 8 juni 2014

De brandweer, politie en ambulance werden hedenavond met spoed gevraagd om naar de Planetensingel in Alphen aan den Rijn te komen voor een woningbrand. Ter plaatse bleek dat het om een uitslaande brand ging.

Kort na de 1e melding werd er al opgeschaald naar middelbrand. De brand woedde op de 1e verdieping van een flatgebouw in een slaapkamer aan de achterkant van de woning. Doortastend optreden van de brandweer heeft erger voorkomen. De ambulance was aanwezig maar er is niemand meegenomen. Hoe de brand is ontstaan is bij ons niet bekend op dit moment.

De kruising Planetensingel/President Kennedylaan werd gedeeltelijk afgesloten voor het verkeer richting Planetensingel, op de President Kennedylaan kon men wel gewoon blijven rijden als was dat voorzichtig.

Hoofdfoto: Josh Walet
Foto’s: Edwin Kasteleijns

brandplanet-apn 026

Cookievoorkeuren wijzigen