Trauma inzet Reeuwijk (11)Reeuwijk, 8 juni 2014

De hulpdiensten werden vanavond gealarmeerd voor een medische noodsituatie aan de Doggersbanklaan in Reeuwijk. Ter plaatse bleek een kind tijdens het spelen van de trap te zijn gevallen. Op dat moment werd ook de traumahelikopter gealarmeerd.

De brandweer kwam ter plaatse voor het horizontaal verplaatsen van het slachtoffer. De lifeliner kon bijna letterlijk in de tuin landen. Het slachtoffer is gestabiliseerd en door de brandweer naar beneden vervoerd. Uiteindelijk is de jongen onder begeleiding van een trauma-arts vervoerd naar het ziekenhuis. De lifeliner is naar het UMC gevlogen om de arts daar weer op te halen.

Foto’s: Rens de Haan

Trauma inzet Reeuwijk (1) Trauma inzet Reeuwijk (2) Trauma inzet Reeuwijk (3) Trauma inzet Reeuwijk (4) Trauma inzet Reeuwijk (5) Trauma inzet Reeuwijk (6) Trauma inzet Reeuwijk (7) Trauma inzet Reeuwijk (8) Trauma inzet Reeuwijk (9) Trauma inzet Reeuwijk (10)  Trauma inzet Reeuwijk (12) Trauma inzet Reeuwijk (13) Trauma inzet Reeuwijk (14) Trauma inzet Reeuwijk (15) Trauma inzet Reeuwijk (16) Trauma inzet Reeuwijk (17) Trauma inzet Reeuwijk (18) Trauma inzet Reeuwijk (19) Trauma inzet Reeuwijk (20) Trauma inzet Reeuwijk (21) Trauma inzet Reeuwijk (22)

Cookievoorkeuren wijzigen