Noordstaring WDN (1)Waddinxveen, 8 juni 2014

De brandweer van Waddinxveen en Gouda werd op de avond van eerste pinksterdag opgeroepen voor een woningbrand aan de Noordstaring in Waddinxveen. Bij één van de woningen op dit stukje industrieterrein kwam rook naar buiten.


Er werd opgeschaald naar middelbrand waarop ook de OVD en het Boskoopse korps ter plaatse kwam. De brandweer verschafte zich toegang tot de woning en kon al snel de haard vinden en de brand was daardoor snel onder controle. Daarna werd de ventilator nog ingezet. De brand trok veel bekijks van nieuwsgierigen. De oorzaak van de brand is nog niet bekend, al kon de persvoorlichter wel vertellen dat dit mogelijk kortsluiting in de televisie is geweest.

Ten tijden van de brand waren de bewoners wel thuis maar deze konden zichzelf op tijd in veiligheid brengen.

Foto’s: Rob de Jong, Rens de Haan & Stefan Vermin
Video: Rob de Jong

IMG_2792 IMG_2799 Noordstaring WDN (6) IMG_2812 Noordstaring WDN (7) Noordstaring WDN (8) Noordstaring WDN (9)Middelbrand Waddinxveen (1) Middelbrand Waddinxveen (2) Middelbrand Waddinxveen (3) Middelbrand Waddinxveen (4) Middelbrand Waddinxveen (5)

Cookievoorkeuren wijzigen