Aanrijding Blekersingel Gouda (5)Gouda, 8 juni 2014

De hulpdiensten werden vanavond gealarmeerd voor een ongeval op de Blekersingel kruising met de Schouwburglaan in Gouda. Ter plaatse bleek een fietser te zijn geschept door een auto. De fietser raakte hierbij gewond.

De ambulancedienst kwam ter plaatse en heeft de man gestabiliseerd en uiteindelijk op de wervelplank gelegd waarna deze met nog onbekende verwondingen werd afgevoerd naar het ziekenhuis.

De politie heeft de hele kruising afgezet waarna de VOA ter plaatse kwam. Deze heeft technisch onderzoek gedaan. De auto bleek ook beschadigd. Onder andere een kapotte spiegel en ruit waren waren kenmerken van dit ongeval.

Volgens meerdere getuige is de fietser door het rode verkeerslicht gereden.

Foto’s: Rens de Haan & Marco van Bemmel

Aanrijding Blekersingel Gouda (1) Aanrijding Blekersingel Gouda (2) Aanrijding Blekersingel Gouda (3) Aanrijding Blekersingel Gouda (4)  Aanrijding Blekersingel Gouda (6) Aanrijding Blekersingel Gouda (7) Aanrijding Blekersingel Gouda (8) Aanrijding Blekersingel Gouda (9) Aanrijding Blekersingel Gouda (10) Aanrijding Blekersingel Gouda (11) Aanrijding Blekersingel Gouda (12) Aanrijding Blekersingel Gouda (13) Aanrijding Blekersingel Gouda (14) Aanrijding Blekersingel Gouda (15) Aanrijding Blekersingel Gouda (16) Aanrijding Blekersingel Gouda (17)

Ongeval GDA (1) Ongeval GDA (2) Ongeval GDA (3) Ongeval GDA (4) Ongeval GDA (5) Ongeval GDA (6) Ongeval GDA (7)

Cookievoorkeuren wijzigen