N207 WDN (6)

Waddinxveen, 6 juni 2014

Aan het einde van de vrijdagmiddag werden politie en ambulance opgeroepen voor een ongeval op de Zuidelijke Rondweg in Waddinxveen nabij het spoor.

Een automobilist bleek tegen een verkeerspaal met een knipperend waarschuwingslicht voor de spoorwegovergang te zijn gebotst. De bestuurder werd onwel en raakte hierdoor de macht over het stuur kwijt waarna hij tegen de paal reed. Gelukkig zijn er geen andere voertuigen geraakt. Uiteindelijk is het slachtoffer niet vervoerd naar het ziekenhuis.

Zowel de auto als de waarschuwingspaal liepen flinke schade op en zullen beide total loss zijn. Een berger heeft het voertuig afgevoerd. De gemeente zal de vervanging van het waarschuwingslicht op zich nemen.

Foto’s: Marco van Bemmel

N207 WDN (1) N207 WDN (3) N207 WDN (4) N207 WDN (5)

N207 WDN (9)

N207 WDN (7) N207 WDN (8) N207 WDN (12)

Cookievoorkeuren wijzigen