Ongeval Ter Aaar (1)Ter Aar, 5 juni 2014

De brandweer werd vanavond met meerdere eenheden gealarmeerd voor een ongeval op de Langeraarseweg in Ter Aar. Ter plaatse bleek dit te gaan om Langeraar. Een vrachtwagen had een paaltje geraakt waarna zijn dieseltank lek raakte.

De diesel stroomde er direct in grote hoeveelheid uit en dat is dan ook de reden dat de brandweer met spoed ter plaatse kwam. De brandweer heeft direct een aantal voorzieningen geplaatst om de diesel op te vangen. Ook zijn hier simpelweg enkele emmers voor gebruikt. De diesel die er al uitgestroomd was, liep een schoolplein op. Dit is opgevangen met korrels.

De vrachtwagen is op een later moment afgesleept.

Foto’s: Toon van der Poel

Ongeval Ter Aaar (2) Ongeval Ter Aaar (3) Ongeval Ter Aaar (4) Ongeval Ter Aaar (5)

Cookievoorkeuren wijzigen