Ravage na ongeval Haastrecht (11)Haastrecht, 3 juni 2014

De hulpdiensten werden vanavond gealarmeerd voor opnieuw een ongeval met een bestelbus en een aanhanger. Nadat een auto / aanhanger combinatie crashte op de N231 bij Nieuwveen, ging het vanavond mis met een bestelbus en aanhanger op de Provincialeweg Oost – N228 bij Haastrecht.

De glaszetter verklaarde dat toen hij door de bocht kwam zijn installatie met glas achterop de aanhanger heen en weer begon te schudden. De man probeerde zijn stuur recht te houden maar al snel tolde het hele gevaarte over de weg en kwam geschaard tot stilstand tegen een lantaarnpaal. De aanhanger belandde half onder de bus en half op de vangrail. De stelling met glas viel om en richtte in enkele seconde een ravage aan.

De ambulancedienst kwam ter plaatse maar niemand bleek gewond, deze kon dan ook al snel weer retour post. De politie heeft één gedeelte van de weg afgezet. De mannen van de glaszetterij zijn zelf begonnen met het ruimen van het glas. Een berger kwam ter plaatse en heeft de beide voertuigen geborgen. Hier en daar lag nog wel wat glas en er stond een scheve lantaarnpaal maar hier is de Provincie mee verder gegaan.

Foto’s: Rens de Haan

Ravage na ongeval Haastrecht (1) Ravage na ongeval Haastrecht (2) Ravage na ongeval Haastrecht (3) Ravage na ongeval Haastrecht (4) Ravage na ongeval Haastrecht (5) Ravage na ongeval Haastrecht (6) Ravage na ongeval Haastrecht (7) Ravage na ongeval Haastrecht (8) Ravage na ongeval Haastrecht (9) Ravage na ongeval Haastrecht (10) Ravage na ongeval Haastrecht (12) Ravage na ongeval Haastrecht (13) Ravage na ongeval Haastrecht (14) Ravage na ongeval Haastrecht (15) Ravage na ongeval Haastrecht (16) Ravage na ongeval Haastrecht (17) Ravage na ongeval Haastrecht (18) Ravage na ongeval Haastrecht (19) Ravage na ongeval Haastrecht (20)

Cookievoorkeuren wijzigen