Middelweg MDT (1)

Moordrecht, 2 juni 2014

Op maandagochtend is er op het nieuwe stuk van de N456 (Middelweg), die van de nieuwe A20 afrit Moordrecht naar de bestaande N456 loopt, in Moordrecht een vrachtwagen in de berm terecht gekomen. Deze kon niet meer zelf eruit komen. Hij kwam ook dusdanig schuin te staan en zakte verder weg in de verse berm dat deze op het fietspad dreigde te kantelen.

Een bergingsbedrijf kwam met groot materieel ter plaatse om de gestrande vrachtwagen eruit te takelen. Omdat dit geen gemakkelijke taak was, ondervond het overige verkeer urenlang hinder, doordat er maar één rijstrook gebruikt kon worden. Op een enkel moment was de hele weg dicht, wat ook gevolgen had voor de A20, waar het bij afslag Moordrecht al snel vast kan lopen. Na ruim drie uur was de vrachtwagen weer volledig op het asfalt en kon deze worden afgesleept. Bij het verkeer over één rijstrook leiden werden verkeersregelaars ingezet.

Foto’s: Rob de Jong

Middelweg MDT (2) Middelweg MDT (3) Middelweg MDT (4) Middelweg MDT (5) Middelweg MDT (6) Middelweg MDT (7) Middelweg MDT (8) Middelweg MDT (9) Middelweg MDT (10) Middelweg MDT (11) Middelweg MDT (12) Middelweg MDT (13) Middelweg MDT (14) Middelweg MDT (15) Middelweg MDT (16) Middelweg MDT (17) Middelweg MDT (18)

Cookievoorkeuren wijzigen