Noordwijk, 2 juni 2014

Maandagavond 2 juni omstreeks acht uur worden meerdere ambulances, de KNRM, de Noordwijkse Reddingbrigade en de politie met spoed opgeroepen om naar Strand afrit 21 te gaan.

Bij deze afrit zou mogelijk een vrouw met ernstige gezondheidsproblemen liggen. De eerste ambulance die aankwam constateerde al snel dat de vrouw bij bewustzijn was en dat de tweede aanrijdende ambulance kon worden geannuleerd. Ondanks dat de vrouw letsel had opgelopen, werd deze agressief tegen de hulpverleners. De vrouw schreeuwde krachttermen naar de hulpverleners en werkte totaal niet mee. Toen de vrouw na een tijd in het KNRM voertuig zat, kon deze naar de ambulance worden gereden. De ambulanciers hebben de vrouw uit het KNRM voertuigen moeten helpen omdat deze nog steeds niet mee wou werken.

Uiteindelijk is de vrouw in de ambulance gelegd, en onder politiebegeleiding vanwege de agressie met spoed vervoerd naar een ziekenhuis. Mogelijk had de vrouw alcoholische drank genuttigd voordat deze gevonden werd.

Foto’s: Menno Plug

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen