Alcoholcontrole GDA (6)Gouda, 31 mei / 1 juni 2014

Op zaterdagavond en de nacht van zaterdag naar zondag heeft de politie op meerdere locaties in Gouda een alcoholcontrole gehouden. Men begon op de Rotterdamseweg, hierna naar de Industriestraat en als laatste naar de kruising Provincialeweg West – N228 / Goverwellesingel.

De controles waren gericht op de doorgaande wegen van en naar een evenement toe welke dit weekend gepland waren. Op de Rotterdamseweg werden meerdere bestuurders betrapt met teveel alcohol welke niet meer verder mochten rijden. Op de Industriestraat werd geen overtreder geconstateerd en op de N228/Goverwellesingel een enkele. In totaal is een handje vol bestuurders gepakt met teveel alcohol op achter het stuur en minimaal één rijbewijs is ingevorderd. Enkele automobilisten dachten bij het zien van de controle er vanaf te komen door te keren, echter kwamen dan de motoragenten in actie waarna de bestuurder alsnog even kon blazen. Met dit lage aantal overtreders kan de politie spreken van een goed resultaat.

Foto’s: Marco van Bemmel & Rens de Haan

Locatie Rotterdamseweg:

Alcoholcontrole Rotterdamseweg Gouda (1) Alcoholcontrole Rotterdamseweg Gouda (2) Alcoholcontrole Rotterdamseweg Gouda (3) Alcoholcontrole Rotterdamseweg Gouda (4) Alcoholcontrole Rotterdamseweg Gouda (5) Alcoholcontrole Rotterdamseweg Gouda (6) Alcoholcontrole Rotterdamseweg Gouda (7) Alcoholcontrole Rotterdamseweg Gouda (8) Alcoholcontrole Rotterdamseweg Gouda (9) Alcoholcontrole Rotterdamseweg Gouda (10) Alcoholcontrole Rotterdamseweg Gouda (11) Alcoholcontrole Rotterdamseweg Gouda (12) Alcoholcontrole Rotterdamseweg Gouda (13) Alcoholcontrole Rotterdamseweg Gouda (14) Alcoholcontrole Rotterdamseweg Gouda (15) Alcoholcontrole Rotterdamseweg Gouda (16) Alcoholcontrole Rotterdamseweg Gouda (17)

Locatie Industriestraat:

Alcoholcontrole GDA (1) Alcoholcontrole GDA (2) Alcoholcontrole GDA (3) Alcoholcontrole GDA (4) Alcoholcontrole GDA (5)Alcoholcontrole Industriestraat Gouda (1) Alcoholcontrole Industriestraat Gouda (2) Alcoholcontrole Industriestraat Gouda (3) Alcoholcontrole Industriestraat Gouda (4) Alcoholcontrole Industriestraat Gouda (5) Alcoholcontrole Industriestraat Gouda (6)

Locatie Provincialeweg – West N228 / Goverwellesingel:

Alcoholcontrole GDA (7) Alcoholcontrole GDA (8)Alcoholcontrole Provincialeweg - West N228 (1) Alcoholcontrole Provincialeweg - West N228 (2) Alcoholcontrole Provincialeweg - West N228 (3) Alcoholcontrole Provincialeweg - West N228 (4) Alcoholcontrole Provincialeweg - West N228 (5) Alcoholcontrole Provincialeweg - West N228 (6) Alcoholcontrole Provincialeweg - West N228 (7) Alcoholcontrole GDA (9) Alcoholcontrole GDA (10) Alcoholcontrole GDA (11)Alcoholcontrole Provincialeweg - West N228 (8) Alcoholcontrole Provincialeweg - West N228 (9) Alcoholcontrole Provincialeweg - West N228 (10)

Cookievoorkeuren wijzigen