scooter_GDA_WSlagers01

Gouda, 31 mei 2014

Op zaterdagmorgen werd er een scooter liggend aangetroffen op het fietspad naast de Provinciale weg (N228) te Gouda. Dit is de weg van Gouda naar Haastrecht.

Omdat er geen bestuurder werd aangetroffen werd rond 8.45 uur door de politie de hulp ingeroepen van de brandweer. Mogelijk dat de scooterrijder te water is geraakt en daarom werd er door een duiker van de brandweer Gouda een aantal zoekslagen gemaakt in de sloot naast het fietspad. Ondertussen werd er door politie en brandweer gezocht in de rietkraag naast de sloot. Er werd echter niemand aangetroffen. De scooter is meegenomen door de politie.

Foto’s: Wim Slagers

scooter_GDA_WSlagers02 scooter_GDA_WSlagers03 scooter_GDA_WSlagers04 scooter_GDA_WSlagers05 scooter_GDA_WSlagers06 scooter_GDA_WSlagers07 scooter_GDA_WSlagers08 scooter_GDA_WSlagers09 scooter_GDA_WSlagers10 scooter_GDA_WSlagers11 scooter_GDA_WSlagers12 scooter_GDA_WSlagers13

Cookievoorkeuren wijzigen