Wéér ongeval Goudse Poort Gouda (4)Gouda, 28 mei 2014

Voor de vijfde keer (bij ons bekend) in korte tijd werden de hulpdiensten naar de Goudse Poort in Gouda gestuurd voor een ongeval. Daar waar deze morgen nog een auto uit de bocht vloog, gebeurde dit op exacte dezelfde plek weer. Nu helaas met meer schade; de auto botst op een paal alvorens hij aan de andere kant van de weg tot stilstand kwam.

De ambulancedienst kwam ter plaatse voor één van de inzittende maar uiteindelijk werd er niemand afgevoerd naar het ziekenhuis. Op de eerst onderstaande foto zijn, buiten het beschadigde voertuig om, nog de sporen in het gras te zien van het ongeval eerder vandaag.

De weersomstandigheden in combinatie met de snelheid zijn vaak de oorzaak van dergelijke aanrijdingen. Het voertuig is afgesleept.

Foto’s: Rens de Haan

Wéér ongeval Goudse Poort Gouda (6)Wéér ongeval Goudse Poort Gouda (1) Wéér ongeval Goudse Poort Gouda (2)Wéér ongeval Goudse Poort Gouda (3)  Wéér ongeval Goudse Poort Gouda (5)  Wéér ongeval Goudse Poort Gouda (7) Wéér ongeval Goudse Poort Gouda (8) Wéér ongeval Goudse Poort Gouda (9) Wéér ongeval Goudse Poort Gouda (10) Wéér ongeval Goudse Poort Gouda (11) Wéér ongeval Goudse Poort Gouda (12)

Cookievoorkeuren wijzigen