Woningbrand WDN (7)

Waddinxveen, 29 mei 2014

Om half twee vanmiddag werd de brandweer van Gouda & Waddinxveen gealarmeerd voor een woningbrand aan het Machtelderf in Waddinxveen.

Tijdens het klussen bleek in een schuurtje/garagebox, welke vast zit aan het woonhuis, een kleine brand te zijn ontstaan op de zaagbank. De brandweer heeft het vuur gedoofd en daarna de schuur geventileerd. Omdat de rook ook in het woonhuis terecht was gekomen werden alle ramen opengezet. De autoladder van brandweer Gouda kon al snel na zijn komst weer vertrekken. Nadat het pandje goed was geventileerd kon ook brandweer Waddinxveen en de politie retour.

Foto’s: Marco van Bemmel

Woningbrand WDN (1) Woningbrand WDN (2) Woningbrand WDN (3) Woningbrand WDN (4) Woningbrand WDN (5) Woningbrand WDN (6) Woningbrand WDN (8)

Cookievoorkeuren wijzigen