Voertuig te water Leiden (1)Leiden, 27 mei 2014

Vroeg in de morgen, even na vier uur werd er op het Lammenschansplein in Leiden een verwarde vrouw aangetroffen welke verklaarde met haar auto het water in gereden te zijn. De vrouw werd met onder andere snijwonden afgevoerd naar het ziekenhuis.

Omdat de vrouw niet exact kon aanwijzen waar de auto lag, is de politie gaan zoeken. Al snel vond met bandensporen in het gras langs de Kanaalweg waarna de duikers van de brandweer het water in zijn gegaan. Inderdaad werd er  een auto aangetroffen. Er is gecontroleerd of er nog meer personen in het voertuig zaten maar dit bleek niet het geval.

De brandweer heeft de auto uit het water getakeld. Deze is total loss. De exacte toedracht van het ongeval wordt nog onderzocht.

Foto’s: Toon van der Poel Voertuig te water Leiden (2) Voertuig te water Leiden (3) Voertuig te water Leiden (4) Voertuig te water Leiden (5) Voertuig te water Leiden (6) Voertuig te water Leiden (7)

Cookievoorkeuren wijzigen