Paard te water Spoorweglaan Moordrecht (5)Moordrecht, 27 mei 2014

De brandweer van Moordrecht werd vanmiddag gealarmeerd om in diezelfde woonplaats te gaan assisteren aan de Spoorweglaan in verband met een paard te water. Ter plaatse bleek een flink paard achter in het weiland in een sloot te liggen en deze kon er niet zelfstandig of met de hulp van de eigenaresse meer uitkomen.

De brandweer heeft enkele pogingen verricht maar het dier was te zwaar om op de kant te krijgen, hierna werd ook de hulp ingeroepen van een chauffeur welke kwam lossen en de fotograaf. eenmaal een flinke club verzameld werden opnieuw pogingen verricht om het dier op de kant te krijgen en na enkele minuten met succes. Langzaam maar zeker werd het paard de kant op getrokken en eenmaal op de kant liep deze direct weer fris en fruitig weg.

De brandweer kon inpakken en retour kazerne.

Foto’s: Rens de Haan

Paard te water Spoorweglaan Moordrecht (1) Paard te water Spoorweglaan Moordrecht (2) Paard te water Spoorweglaan Moordrecht (3) Paard te water Spoorweglaan Moordrecht (4)  Paard te water Spoorweglaan Moordrecht (6) Paard te water Spoorweglaan Moordrecht (7) Paard te water Spoorweglaan Moordrecht (8)

Cookievoorkeuren wijzigen