Ongevallen (4)

Reeuwijk, Bodegraven, 27 mei 2014

De hulpdiensten kregen het deze middag ineens druk en werd het rommelig op de weg. Op de Goudse Poort in Gouda botsten drie auto’s op elkaar evenals op de Zwarteweg. Op de Fluwelensingel ontstond hinder doordat de brandweer de ambulance moest assisteren en in Gouda en Bodegraven gebeurde ook meerdere ongevallen.

De inmiddels berucht genoemde bocht op de N459 bij Reeuwijk (richting Bodegraven) deed vandaag weer waar hij om bekend staat: gevaarlijk zijn. Meerdere glijpartijen waren niet te voorkomen en met de nodige schades van dien.

Op de Burgemeester Kremerweg in Bodegraven vloog een auto uit de bocht, botste op een boom en kwam in de sloot terecht. Hierbij raakte zover bekend niemand gewond.

Al met al een drukke spits met een hoop ongevallen en hindernissen.

Foto’s van mobiele kwaliteit en verkregen via: Politie Kaag en Braasem & Robert van der Slikke

Ongevallen (1) Ongevallen (2) Ongevallen (3)

Cookievoorkeuren wijzigen