Hoogte ass ambu Gouda (5)

Gouda, 27 mei 2014

De brandweer werd deze middag gealarmeerd om de ambulancedienst te gaan assisteren op de Fluwelensingel in Gouda. Een onwel geworden persoon kon niet via de trap uit de woning worden gehaald en dus werd er gebruik gemaakt van de ter plaatse gekomen autoladder.

De brandweer heeft het slachtoffer naar beneden vervoerd, waarna deze per ambulance is afgevoerd naar het ziekenhuis. Omdat het op dat moment erg druk was op de Fluwelensingel en één baan werd afgesloten, kwam ook de politie ter plaatse om te assisteren bij het verkeer. Al snel kon de brandweer weer retour kazerne en werd de straat weer vrijgegeven.

Foto’s: Rens de Haan

Hoogte ass ambu Gouda (1) Hoogte ass ambu Gouda (2) Hoogte ass ambu Gouda (3) Hoogte ass ambu Gouda (4)  Hoogte ass ambu Gouda (6) Hoogte ass ambu Gouda (7) Hoogte ass ambu Gouda (8)

 

Cookievoorkeuren wijzigen